Beste Aggie,  Leuk dat ik je onlangs spontaan tegenkwam op de Tachtig Bunder en ik mijn complimenten over je ‘Wandelen Aa of Weerijs!’ dus rechtstreeks en persoonlijk kon geven. Je gaf mij weer een positieve feedback op mijn foto’s. Dankjewel. Heerlijk om elkaar zo te enthousiasmeren!

Ik wandelde dus vrijdag 1 december samen met vriendin Marian je ronde 9 van ‘Wandelen Aa of Weerijs! ‘Mastbos’ en de eerlijkheid gebiedt me te zeggen, dat dit pas de tweede keer was, dat ik een wandeling liep uit jouw mapjes, terwijl ik ze vanaf het begin van uitgave in mijn bezit heb. Ik ben nou eenmaal iemand die graag pijltjes, kleurtjes of wandelknooppunten volgt, of zomaar in het wilde weg rondstruint. Nu weet ik dat het een vooroordeel van mij is, na het lopen van deze mooie verrassende route.

Onze start was door onze eigen nalatigheid niet best, we hadden niet de website vooraf bekeken. Dat hadden we snel door, want bij ‘de Boswachter’ was een parkeerterrein aangelegd. Goed dus dat het bekend gebied was, waardoor we toch snel zagen, waarom we de vijfsprong maar steeds misten. Waarschuwing voor ons/iedereen: bereid je goed voor, zeker op onbekend terrein. Ondanks dat we een grijze dag hadden hebben we ons echt laten verrassen, door onbekende mooie paadjes in eigen omgeving. Als natuurliefhebber gingen we toch de stad Breda in, op een fantastisch mooie manier. Trouw aan de Aa of Weerijs tot daar waar hij overgaat in de Mark.

En ik weet nu dat ik al je routes ga wandelen!!!  Keigoed wat je neergezet hebt! Dankjewel, Hartelijke groeten, Marlies van Geel.

Al deze foto’s zijn gemaakt door Marlies van Geel uit Zundert.