Wijzigingen routes “Wandelen rond de Turfvaart”

Op deze pagina vind je alle wijzigingen op de verschillende routes die gemeld zijn.

Ook is het mogelijk om via het formulier aan de rechterzijde zelf een wijziging of correctie door te geven.

Turfje 1

Wijziging/verduidelijking: Na ‘(4)’ kom je al eerder uit bij een breder zandpad, pas bij het brede zandpad bij knooppunt 39 ga je RA. (eerste t/m vierde druk)

Verder kun/moet je op Turfje 1 rekening houden met het volgende:

1. In periodes met veel regen kan deze route voor natte voeten zorgen, door de drassige ondergrond.

2. In het voorjaar moet je juist weer rekening houden met hoog gras, meestal tot eind juni. Het lange gras zorgt er soms voor dat het pad naar het volgende hek soms moeilijk te volgen is.

3. In de zomer lopen er koeien tussen de doorstaphekken. Als je het niet prettig vind om tussen de koeien te lopen kun je deze route beter in het najaar wandelen.

 

 

 

Turfje 5

Turfje 5 heeft twee kleine aanpassingen:

1. Eerste kolom, regel 9: Er is een nieuwe afrastering geplaatst tussen het pad en het bosje. Je wandelt nu met de nieuwe groene afrastering aan je rechterkant en een draad aan je linkerkant. (eerste t/m vierde druk).

2. Middelste kolom, vierde regel onder onderste foto: Er is een extra klaphek geplaats net voordat het pad naar links gaat. (eerste t/m vierde druk).

Op de eerste en tweede zondag van april  wordt op een gedeelte van Turfje 5 de paardendagen: “Eventing Etten-Leur” gehouden. Het is daarom niet mogelijk om op die dagen Turfje 5 te wandelen.

 

Turfje 6

Turfje 6 heeft vier kleine aanpassingen:

1. Eerste kolom, 2de regel onderaan: De poortjes zoals op onderstaande foto zijn vervangen door zigzaghekken.

2. De middelste kolom: Onder de foto staat dat de Turfvaart rechts van je stroomt. Die stroomt echter aan je linkerkant. (eerste en tweede druk).

3. Tweede kolom onder de tweede foto: De zwarte hekken tussen de twee klaphekken staan soms open. Dan loop je tussen de twee zwarte hekken door i.p.v. via de klaphekjes (die dan overigens op slot zijn).

4. Na (2) staat: “Eerste pad LA.” Dit is net vóór huisnummer 3: De Boshoeve.

Turfje 7

  1. Tweede kolom, bovenaan: “Volg dit bochtige pad”: Volg hierbij ook de blauwe paaltjes, met de bocht mee naar links, tot je bij het ‘poortje’ komt. (Eerste t/m vierde druk). Het poortje is trouwens sinds kort vervangen door een zigzaghek. Zie foto hieronder.
  2. Tweede kolom, onder de foto, regel 2: “Ga het eerste pad LA”, Hierover is wat verwarring. Neem niet het graspaadje meteen naast de Bijloop, maar het pad 40 meter daar voorbij. (Eerste t/m vierde druk).

 

Turfje 8

1.Laatste zin boven de eerste foto. De zin: “Ga meteen na het kleine vennetje RA en daarna LA”, verandert in: “Ga na het bankje het eerste paadje LA”. lees verder onder de foto.

2. Omdat er een nieuw gebouw wordt gebouwd tussen de Mozartlaan en de Ravellaan in Breda, is het fietspad daar (tijdelijk) afgesloten. De wandeling wijzigt daarom als volgt: Kolom 3, achtste regel van het einde, “Op T-splitsing LA” verandert in: “Loop over het gras voorbij de bouwplaats en ga RA de Verdilaan in.” Lees verder bij: “Op kruispunt RD”. (eerste t/m vierde druk)

Doorgeven wijziging route

Bestel nu deze 8 routes in 1 handig mapje

Wandelen rond de Turfvaart is een mapje met 8 rondwandelingen, variërend van 11 tot 15 kilometer.

Ook steeds op te delen in 2 kortere wandelingen.

Het mapje kost €12,50 (exclusief verzendkosten á € 4,-)

 

Geef allereerst aan of je de mapjes thuisgestuurd wilt krijgen of dat je deze wilt ophalen.  

Zorg dat je alle velden goed invult voordat je op verzenden klikt. Nadat ik je bestelling ontvangen heb neem ik contact met je op.

 

Opsturen of ophalen