Turfje 8: De Zaart

Tijdens de laatste route zie je de Turfvaart de stad Breda instromen. Toch is ook dit een groene route. Neem zelf wat eten en drinken mee, want behalve aan het begin- en eindpunt is er geen horeca aan deze route. Je start je wandeling door het statige Mastbos. Via natuurgebied de Trippelenberg kom je weer bij de Turfvaart die je daar even stroomopwaarts volgt. Verderop kom je bij de Bijloop en de Oude Bijloop. Na een laatste pad langs de Turfvaart zie je hem uitmonden in de Aa of Weerijs. Je wandeling gaat verder door een stadpark. Via straatjes en wederom het Mastbos kom je terug waar je gestart bent.

Afstand 13,5 kilometer

Verkorte routes:
8 en 7,5 kilometer

Tips...

Raadpleeg voor vertrek de website i.v.m. eventuele routewijzigingen. Kom je onduidelijk-heden of onjuistheden in de route tegen dan graag doorgeven zodat ze vermeldt kunnen worden op deze website. Geef dit door via de pagina Wijzigingen routes.

Wil je gebruik maken van de horeca-suggesties bekijk dan vooraf de openingstijden. De rondes gaan voor het grootste gedeelte door onverhard gebied, naar gelang het weer en het seizoen is het handig wat betreft kleding en schoeisel rekening te houden met hoog gras en of drassige ondergrond.

Onderweg mooie foto’s gemaakt?
Ik ontvang ze graag in mijn mailbox: info@wandelen-zundertbreda.nl

Waarschijnlijk ten overvloede:
RA = rechtsaf.
LA = linksaf.
RD = rechtdoor.
Behandel de natuur met respect.
Soms gaat de wandeling over een stukje privéterrein, laat dit netjes achter.
Het wandelen is op eigen risico.

Maar vooral: Geniet van de wandelingen.

Bestel nu deze 8 routes in 1 handig mapje

Wandelen rond de Turfvaart is een mapje met 8 rondwandelingen, variërend van 11 tot 15 kilometer.

Ook steeds op te delen in 2 kortere wandelingen.

Het mapje kost €12,50 (exclusief verzendkosten á € 4,-)

 

Geef allereerst aan of je de mapjes thuisgestuurd wilt krijgen of dat je deze wilt ophalen.  

Zorg dat je alle velden goed invult voordat je op verzenden klikt. Nadat ik je bestelling ontvangen heb neem ik contact met je op.

 

Opsturen of ophalen