Reacties en foto’s “Wandelen rond de Turfvaart”

Bloemenvelden!

Bloemenvelden!

Op onze wandeling vandaag kwamen we op meerdere plaatsen prachtige veldjes met wilde bloemen tegen! Wat een mooie extra verrassing! Bloemrijke groet, Gerard en Liesbeth.  

Zo dicht bij huis!

Zo dicht bij huis!

We hebben een geweldige wandeling gemaakt vandaag! Dat al dat moois zo dicht bij huis is, dat is gewoon zo genieten! Gerard en Liesbeth.

Dankjewel

Dankjewel

Beste Aggie, Allereerst: dank je wel voor de mooie wandelroutes!  Inmiddels liep ik alle Turfjes en kreeg ik onlangs het mapje met wandelingen langs de Aa of Weerijs. Met vriendelijke groet, Hans Stroo.  

Zijn we de eerste?

Zijn we de eerste?

Toen we zagen dat het gesneeuwd had zijn we meteen op pad gegaan. Daardoor waren de eerste die voetstappen maakten op de paden. Later kwamen we nog een wandelaarster tegen met hetzelfde Turfje in haar hand. We hebben met haar afgesproken om zo snel mogelijk onze...

Een ketting van aaneen geregen pareltjes

Een ketting van aaneen geregen pareltjes

Dag Aggie. Verleden woensdag had ik met een groep van 10 personen een wandeling van 21 km gepland langs een route samengesteld uit Turfje 5 en Turfje 6. Voor en na de wandeling konden we een drankje nuttigen en het toilet benutten. En tijdens de route hadden we om de...

Schaapjes tellen

Schaapjes tellen

Wandelschoenen aan en weer op pad! En wat is het weer een mooie wandeling. We kunnen niet wachten op het voorjaar als alles begint te groeien. We zijn trouwens niet in slaap gevallen met het "schaapjes tellen!". Esther en Kallie

Koude neuzen

Koude neuzen

Vanochtend een mooie wandeling gemaakt met verrassingen na elke bocht. En behalve de onze kwamen we nog meer koude neuzen tegen.  

Herenzwembad

Herenzwembad

Het herenzwembad op turfje 2 is opgeschoond. Nu kun je de vaas achter de vijver weer zien staan. Kees

Routes gecombineerd

Routes gecombineerd

Een stukje van Turfje 5 en 6 gecombineerd op een winterse dag in januari. Met lekkere warme chocomel bij Golfparc De Turfvaert. Ook in de winter is het hier prachtig wandelen! Guus, Marian en Miranda.  

Bestel nu deze 8 routes in 1 handig mapje

Wandelen rond de Turfvaart is een mapje met 8 rondwandelingen, variërend van 11 tot 15 kilometer.

Ook steeds op te delen in 2 kortere wandelingen.

Het mapje kost €12,50 (exclusief verzendkosten á € 4,-)

 

Geef allereerst aan of je de mapjes thuisgestuurd wilt krijgen of dat je deze wilt ophalen.  

Zorg dat je alle velden goed invult voordat je op verzenden klikt. Nadat ik je bestelling ontvangen heb neem ik contact met je op.

 

Opsturen of ophalen