Reacties en foto’s “Wandelen Aa of Weerijs”

sneeuw

sneeuw

Prachtig gewandeld en goed te doen in de (ondertussen) natte sneeuw.  

Mooie vergezichten

Mooie vergezichten

Mooie vergezichten en verrassende paadjes gezien op de route Krabbebossen. Met vriendelijke groeten Sarah Verhoeven

Aggie bedankt!

Aggie bedankt!

Beste Aggie, We genieten volop van de Aa of Weerijsjes en de Turfjes. Hartelijk dank daarvoor! Margriet van Dun & Friends.

Langs de dikste boom van Rijsbergen

Langs de dikste boom van Rijsbergen

Hierbij wat foto's van onze eerste wandeling. Want dat hadden we beloofd. Met z'n viertjes voor route 5 gekozen. Langs de vele Mariakapelletjes en de dikste boom van Rijsbergen. Op de foto komt hij niet zo groot over, maar in het echt is hij enorm. Terug langs het...

Mooi gewandeld

Mooi gewandeld

Afgelopen zondag mooi gewandeld door de krochten en rond Wernhout. Kees Wierks.

Ritselende bladeren

Ritselende bladeren

Ook dit keer hebben we weer een prachtige wandeling mogen maken, met de laatste ronde van het Aa of Weerijs wandelmapje. Genoten van de ritselende herfstbladeren met hun mooie kleuren. En de witte reiger op het ven. Groetjes Thomas en Nienke.

Foto van de voorkant van het wandelmapje gevonden

Foto van de voorkant van het wandelmapje gevonden

Beste Aggie, Mijn vrouw en ik lopen de Aa of Weerijs rondes nu voor de tweede keer. In een heel ander seizoen en het lijken weer hele nieuwe wandelingen. Deze keer de Trippelenberg. De herfsttinten hebben opnieuw plaats gemaakt voor fris voorjaarsgroen. Elke keer als...

Door het mooie Brabantse landschap

Door het mooie Brabantse landschap

Wat een verrassende rondwandeling vanuit Rijsbergen. Door het mooie Brabantse landschap met mooie woonboerderijen, oprijlanen naar verscholen huizen in het bos (wat zouden we daar graag een kijkje nemen) en kwekerijen. We hadden het stuk door "Breedbroeken" niet...

Prachtige molen!

Prachtige molen!

Hoog water, maar geen natte voeten gehaald. Al scheelde het niet veel. We hebben weer genoten van deze landelijke wandeling. Met een prachtige molen! Gerda van Bovendonck.  

De kapelletjesroute

De kapelletjesroute

De Kapelletjesroute zou je het kunnen noemen. Weinig bos, geen heide, maar een afwisselend landschap met boomkwekerijen, mooie boerderijen, weilanden doorkruist door beken en overal bomen. Vooral de wilgen zijn fotogeniek. We liepen route 5 van de Aa of Weerijs en we...

De grens opgezocht

De grens opgezocht

Wij hebben met deze wandeling letterlijk de grens opgezocht, zie grenspaalfoto. We vonden de winterse kleuren nu al mooi. Hoe prachtig moet het hier zijn in de zomer. Dan komen we zeker terug. Vincent en Marieke.  

Bestel nu deze 9 rondes in 1 handig mapje

Wandelen Aa of Weerijs is een wandelmap met 9 rondwandelingen met een gemiddelde lengte van 12 kilometer. 

Vanaf de grens met België tot in Breda. 

Deze wandelingen gaan gedeeltelijk langs de oevers van de Aa of Weerijs, maar ook door de aangrenzende natuurgebieden. 

Alle wandelingen eindigen op het startpunt.

Elke folder bevat een uitgebreide routebeschrijving, rustpunten, horecasuggesties, foto’s en historische wetenswaardigheden.

Het mapje kost €12,50 (exclusief verzendkosten á € 4,-).

 

Geef allereerst aan of je de mapjes thuisgestuurd wilt krijgen of dat je deze wilt ophalen aan de Nachtegaalstraat 81, 4881 VD Zundert.

Zorg daarna dat alle velden zijn ingevuld voordat je op bestellen klikt. Nadat ik je bestelling ontvangen heb neem ik contact met je op.

Opsturen of ophalen