Rondes

Bekijk hier in het kort de 9 rondes rondom de Aa of Weerijs. Deze zitten gebundeld in een mapje.

Wijzigingen

Dankzij alle wandelaars worden de rondes regelmatig aangepast. Hier vind je alle wijzigingen.

Weetjes

Er is zoveel te vertellen over het gebied rondom de Aa of Weerijs. Lees hier alle wetenswaardigheden.

Wandelen rond de Aa of Weerijs

Wandelend door mijn geboortestreek Zundert betrap ik me erop dat ik me vaak laat leiden door beken of uitkom bij mooie vennen. Ook de kleinere natuurgebieden rond mijn dorp hebben op mij een grote aantrekkingskracht.

Loop ik routes op minder bekend terrein zijn het de wandelingen langs rivieren die me het meest bekoren.

Op internet is het aanbod oneindig groot. Langs de Aa of Weerijs bestond er echter nog geen route. “Waarom hebben wij niet een wandeltocht langs ‘onze beek’?” vroeg ik me af. Vanaf dat moment heb ik er, naast wandelen, een passie bij: Het in kaart brengen van mooie bosrijke tochten met als leidraad de Aa of Weerijs.
Het resultaat: een wandelmap met daarin 9 unieke wandelingen van 12 kilometer.

Ik wens je veel  uurtjes wandelplezier.

Aggie

Tips…

Raadpleeg voor vertrek de website i.v.m. eventuele routewijzigingen. Kom je onduidelijk-heden of onjuistheden in de ronde tegen dan graag doorgeven zodat ze vermeld kunnen worden op deze website. Geef dit door via de pagina Wijzigingen rondes.

Wil je gebruik maken van de horeca-suggesties bekijk dan vooraf de openings-tijden. De rondes gaan voor het grootste gedeelte door onverhard gebied, naar gelang het weer en het seizoen is het handig wat betreft kleding en schoeisel rekening te houden met hoog gras en of drassige ondergrond.

Onderweg mooie foto’s gemaakt?
Ik ontvang ze graag in mijn mailbox: info@wandelen-zundertbreda.nl

Waarschijnlijk ten overvloede:
RA = rechtsaf.
LA = linksaf.
RD = rechtdoor.
Behandel de natuur met respect.
Soms gaat de wandeling over een stukje privéterrein, laat dit netjes achter.
Het wandelen is op eigen risico.

Maar vooral: Geniet van de wandelingen.

Bestel nu deze 9 rondes in 1 handig mapje

Wandelen Aa of Weerijs is een wandelmap met 9 rondwandelingen met een gemiddelde lengte van 12 kilometer. 

Vanaf de grens met België tot in Breda. 

Deze wandelingen gaan gedeeltelijk langs de oevers van de Aa of Weerijs, maar ook door de aangrenzende natuurgebieden. 

Alle wandelingen eindigen op het startpunt.

Elke folder bevat een uitgebreide routebeschrijving, rustpunten, horecasuggesties, foto’s en historische wetenswaardigheden.

Het mapje kost €12,50 (exclusief verzendkosten á € 4,-).

 

Geef allereerst aan of je de mapjes thuisgestuurd wilt krijgen of dat je deze wilt ophalen aan de Nachtegaalstraat 81, 4881 VD Zundert.

Zorg daarna dat alle velden zijn ingevuld voordat je op bestellen klikt. Nadat ik je bestelling ontvangen heb neem ik contact met je op.

Opsturen of ophalen