Vandaag met één druk op de knop, alle bestanden van de wandelmap doorgestuurd om te laten afdrukken. Maar in werkelijkheid zit er natuurlijk wel iets meer achter dan die ene druk op de knop.
Het begon ongeveer een jaar geleden toen ik met een vriendin een lange wandeltocht langs een andere Brabantse rivier maakte. In mijn hoofd ontstond het idee om ook zo’n wandelmap te maken met rondes langs onze eigen Aa of Weerijs.

Hoewel ik de omgeving hier aardig dacht te kennen ontdekte ik op mijn wandelingen rond de beek nog steeds  nieuwe paadjes. En wat vond ik het leuk om te doen! De routes zijn vele keren  gewijzigd voordat ze uiteindelijk geworden zijn zoals ze nu in de folders staan. Zelf heb ik ze in alle seizoenen al gelopen en elke keer was het weer genieten. Ik hoop dat ik vooral dat genieten aan alle wandelaars mee kan geven. Super trots ben ik op het eindresultaat: De wandelmap “Wandelen Aa of Weerijs” met zijn 9 rondes van 12 kilometer.

Op zaterdag 17 november start om 10.00 uur de verkoop. Om het extra feestelijk  te maken geef ik (hier op mijn thuisadres) bij de eerste 50 wandelmapjes een klein cadeautje mee!
Zit er ook één bij voor jou?

Groetjes Aggie